GingerLoveIk was vorige week aan ’t shoppen in Antwerpen voor het allerlaatste weekendje van de solden, en ik ging voor mijn lunch bij het bekende vegetarische restaurant Lombardia op de Lombardenvest. Daar stelden ze me voor om naast een fris glaasje water ook hun eigen gemberthee GingerLove te proberen. Ik weet dat gember heel gezond is, dus I was intrigued… Na wat aarzelen onderbrak de buurvrouw op het terras ons om te zeggen dat ik het zeker eens moest proberen, want dat het heel erg lekker was…

Zo gezegd, zo gedaan – ik probeerde een GingerLove.

Héérlijk. Zoet en tegelijk heel veel citrussmaken. Warm maar ook fris dus. Echt een aanrader. Het meisje dat ober was op het terras vertelde me dat ik deze kreeg op haar kosten, en dat ik altijd online kon bijbestellen als ik thuis ook wou maken. Toen ik op de site kwam zag ik ook nog dat ze eigen cocktails hebben… Da’s de volgende om te proberen!