Hete Kussen uit Salou: Dat ik dat heb gemist!

Met dat dat kereltje hieronder uit de Vlaamse Oh Oh Cherso het over “Hete Kussen uit Salou” had, was mijn interesse stiekem wel gewekt. Voor een echte no-brainer night kijk ik echt graag naar al die reality tv, ik moet het toegeven. Barbies bruiloft, Oh Oh Cherso, Echte Meiden, maar ook Jambers, Uit De Weg… Guilty pleasures… Maar die Hete Kussen heb ik gemist! Misschien was ik daar toen ook nog een beetje te jong voor…

Maar…

Gelukkig is er YouTube! Nu is het wel nog braaf. Ik denk dat Jambers toch echt eerder voor ogen had om een intelligente (nu ja…) documentaire te maken over feestvierende snotters en hoe dat daar allemaal in zijn werk gaat. Waarschijnlijk heeft hij er op die manier voor gezorgd dat toch een groot deel ouders hun kinderen verboden heeft om naar daar op vakantie te gaan, haha.

Nu goed, Spanje blijft wel populair als vakantiebestemming bij de jeugd denk ik. Ibiza is volgens mij het meest gekend, maar daarrond zijn er nog verschillende steden. Lloret de Mar is ook zo’n partybestemming, maar minder tot de verbeelding sprekend dan Ibiza natuurlijk. Een vriendin van mij is vorig jaar naar Ibiza geweest. Blijkbaar is het inderdaad wakker worden om 2u in de namiddag want daarvoor is het echt dood in de stad, en feesten tot ‘s morgens. En hoewel hier op de beelden te zien is dat inkom tot die discotheken gratis is dankzij zo’n paar van die knappe kereltjes die meisjes moeten lokken, is dat in Ibiza blijkbaar toch anders. Inkom is echt duur, €50 is nog weinig, tenzij je iemand kent.

Is het nu zo veranderd intussen? Of kent mijn vriendin niet de juiste mensen?
Het is in ieder geval niets voor mij, hoewel ik nog wel eens graag uitga. Zo’n hele week niets anders, zegt me echt niets!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.