Media Markt is verbazend goed…

Het is dan toch gebeurd. De tv van mijn ouders heeft het begeven. Nu is dat ook niet zo verwonderlijk: het ging om een Philips beeldbuis televisie uit de vroege jaren ’90. Zij toen heel fier dat ze voor die tijd toch een hele grote hadden gekocht. Intussen zijn we een kleine twintig UHD TVjaar verder en heb ik een toestel staan met een scherm waar dat van hen vier keer in past. Kwaliteit, dat wel, in twintig jaar geen krimp gegeven. Maar hoe het ook zij, nu dus volledig naar de vaantjes en er moest een nieuwe televisie komen, en liefst snel, want wie kan er tegenwoordig nu nog zonder tv?

Een flatscreen zou het worden, uiteraard, en misschien ook nog wel een surroundsysteem, als ze dan toch gek gingen doen. Maar ik moest natuurlijk wel mee. Mijn ouders zien in mij altijd min of meer een expert als het aankomt op nieuwe elektronica aankopen. Wij dus naar Media Markt in Antwerpen, op de Keyserlei. Makkelijk parkeren op hun overdekte parking, wat in’t Stad toch altijd mooi meegenomen is. Waanzinnig veel keuze. Makkelijk ingedeeld wel. We hadden vrij snel gevonden wat we zochten (zelfs iets dat binnen het budget lag en bij het interieur paste) van Samsung. Zelfs nog een surround kunnen vinden die meeviel qua prijs (er waren een heleboel acties). Paar uur later stond alles geïnstalleerd.

Die Media Markt is in ieder geval wel een aanrader. Alles bij elkaar, keuze te over en vriendelijke verkopers zonder te opdringerig te zijn. En doordat het bij het station ligt, moet je er niet heel Antwerpen voor doorkruisen – handig. Ik ga nog wel eens terug, want ik heb denk ik een interessante deal gezien op nieuwe camera modellen…

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.