rotweer

Rotweer stop aub zo snel mogelijk!

Ik heb het al eens eerder gezegd: ik ben ABSOLUUT geen fan van slecht weer. Dat is zo met sneeuw maar met regen eigenlijk nog harder!

RegenOp zich is er niets mis met een klein buitje af en toe (zeker niet als je binnen zit) maar in de zomer verwacht je dat toch absoluut niet. Maar ja, we zitten in België he, op 1, 2, 3 slaat het weer hier om van super goed met het zonnetje dat schijnt en temperaturen die niet onder de 20 graden komen tot onweer en regenbuien à volonté. 

Nu, gisteren viel het op zich best mee, ik zat toch lekker thuis te luieren, maar deze morgen was het toch wel ff schrikken toen in no time er plots enorme hoeveelheden water uit de lucht kwam vallen. Hier in Antwerpen valt het precies allemaal nog wel mee, in Oost- en West-Vlaanderen was het iets erger met onder andere een 18 meter hoge toren die instortte (gelukkig maar van karton!) en enkele huizen die onder water kwamen te staan. In Nederland dan weer  zijn er blijkbaar enkele snelwegen verhinderd.

Zo lang het binnen twee weken maar goed weer is. Ik heb dan een verhuis gepland (was wel van moetens, helaas) en dan was het ideaal om te plannen: ik heb mijn verlof dan geregeld om alles op orde te krijgen in het nieuwe appartementje en dan is het MEESTAL (hopelijk nu dus ook!) goed weer. Op aanraden van een vriendin verhuis ik met een verhuisfirma want ik zie dat toch niet zitten om dat helemaal alleen (nu ja, ook met enkele vrienden, maar toch) te doen. Ik ben alvast benieuwd!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.