Slimme shoptips!

shoppenZoals elk meisje (denk ik toch) shop ook ik graag, maar budgettair is dat niet altijd het slimste om te doen. Daarom ben ik een echte koopjesjager, en ik moet zeggen, ik ben er eigenlijk vrij goed in! Ik dacht jullie eens een paar tips te geven om goedkoop nieuwe spulletjes te scoren – en dat hoeven echt niet altijd oude collectie stukken te zijn!

  1. Schrijf je in op exclusieve verkopen. Er zijn genoeg websites tegenwoordig die gedurende een beperkte periode bepaalde kleding van grote merken aanbieden. Zoek hiervoor naar “online outlet” bijvoorbeeld. Vroeger moest je daarvoor een uitnodiging krijgen maar tegenwoordig kan je ook gewoon aanmelden.
  2. Hou de koopjesperiode in buurlanden in het oog. Nederland bijvoorbeeld doet traditioneel een koopjesperiode in juni, een maand voor België dus! Vele webshops uit buurlanden verzenden ook naar België, dus interessante kortingen scoren kan zo! Je kan ook gewoon er een daguitstapje van maken natuurlijk!
  3. Google is your friend. Vind je online of in een tijdschrift iets waar je weg van bent? Google dan de volledige naam van het artikel om zo de beste verkoopplek te vinden. Meestal kan je wel ergens een artikelnummer of -naam vinden en op basis daarvan kan je de winkel of webshop vinden die het product het voordeligst aanbiedt. Ik heb op die manier echt al veel geld bespaard! Soms kom je toevallig een winkel tegen die een speciale korting aanbiedt, of krijg je omdat het de eerste keer is dat je iets koopt een welkomstcadeau of zoiets. Tof!

Hopelijk zijn jullie iets met mijn shopadvies! Probeer wel op je budget te letten, zeker als je online shopt. Je Paypal code of één of andere online rekeningnummer intikken is nog veel makkelijker dan je Visa over de toog schuiven…

Veel plezier!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.