Terrasjesweer!

De zomer is begonnen! EINDELIJK! Ik dacht echt dat het er nooit meer van zou zijn gekomen maar jawel: de zon staat hoog aan de hemel en het is tijd voor rokjes en terrasjes!

terraskeKomt dat even mooi uit eigenlijk: zoals gezegd ben ik een shopaholic (nu ja, binnen het budget hoor, meestal) en ik heb mezelf voorgenomen om eens stevig wat rokjes in te slagen. En dat is me dan ook gelukt eigenlijk: het gaat makkelijker als je jezelf verplicht om alléén naar die rayons te wandelen waar iets op hangt dat je mogelijk zou kunnen interesseren. Zo koop je alleszins niets waar je er al honderden van hebt hangen.

Ik heb alleszins besloten om vanavond een terrasje te gaan doen, ik denk in Antwerpen, met wat vriendinnen. Als het mooi weer is en ‘t is geen Sinksenfoor, kan ik het Zuid wel appreciëren, niet in het minst omdat er zoveel parkeerplaats is daar in de buurt. Dat zal volgend jaar wel veranderen als ze aan de heraanleg van de Scheldekaaien beginnen… Ze zeggen wel dat er ondergrondse parkings zullen komen maar ten eerste zal dat weer dik betalen worden en ten tweede is dat nu ook niet om te zeggen “dicht” in het centrum he, eentje aan de Zillion en een ander ver voorbij het Noorderterras…

Maar ach, klagen heeft weinig zin. We zullen er maar van profiteren zolang het kan. Vanavond dus een terrasje op ’t Zuid (en een pizza!), en over een jaar zullen we wel een andere stad zoeken!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.