Tijd voor sport!

Help me uit, beste lezers! Ik heb namelijk geen hobby. Allez, ik shop graag en kijk graag televisie, ik speel ook wel eens computerspelletjes (ja echt, meer daarover ooit nog eens als ik me er niet meer voor schaam) en afspreken met vriendinnen is ook altijd plezant. Maar ik zou graag een sport vinden die ik graag doe en waar ik me echt voor in kan zetten. Ik heb een tijdje tennis afbeeldinggefitnesst, maar dat was het niet. Laat ons zeggen dat ik eerder “een abonnement had” in plaats van dat ik ook echt ging fitnessen. Ik deed dat echt niet graag. Fitnessen is super saai en tenzij je echt overtuigd moet sporten voor je gewicht of gezondheid, kàn je dat gewoon niet leuk vinden.

Ik wil liever ook niet te ver moeten rijden, want ik ken dat: als ik een auto moet nemen of kei ver moet gaan, komt dat niet goed. Dan ben ik daar weer te lui voor. Zeker met de winter voor de deur: als het een beetje regent of sneeuwt, blijft de deze binnen. Eigenlijk is dat wel een beetje zielig, ik ben echt een kasplantje, hahahaha! Er is nu wel een sporthal over de deur. Dat is al een meevaller. Ik denk dat er verschillende sporten zijn. Heb daar al zaalvoetbal gezien (zelfs een vrouwenclub, jaja) en ze spelen ook volleybal. En er is ook badminton. En volgens mij is er ook een dansgroepje dat daar oefent, maar ik weet niet welke stijl en of je zomaar mag gaan meedoen… Als’t september is ga ik eens kijken.

Supporteren! Ja, nu al!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.