To zwembad or not to zwembad

Het is weer heel mooi weer geweest de voorbije weken, en dat weet ik als geen ander te appreciëren. Ik krijg de weubbes van mensen die nu liggen te klagen over de hitte, terwijl ze de hele winter net als ik ook al klagen over de regen en de kou. De zon schijnt, het leven is mooi, geen recht op klagen!

zwembadMaar de zomer brengt natuurlijk ook z’n eigen stress met zich mee. Ik ben namelijk zelf geen grote fan van het concept zwemmen in een openbaar zwembad na het nipt behalen van mijn laatste zwembrevet (en de oude madammakes die in hun sandalen rondlopen, en de luide kinderen overal), maar ik heb ook niet echt de tienduizenden Euro’s op overschot liggen voor een knap zwembad in mijn tuin. Compromis: zo’n plastic zwembad kopen en het in de tuin zetten tijdens de warme zomermaanden.

Het leek mij simpel, maar na wat rondvragen blijken deze krengen heel wat werk met zich mee te brengen, en zijn ze ook vaak niet zo stevig/robuust.

Klopt dat? Zijn er tips? Dingen waar ik moet op letten? Merken die wél goed zijn? Alle info welkom, want ik hoop op een leuke, lange zomer waarin ik mijn guilty pleasures helemaal kan uitleven:

  1. Rosékes drinken in de tuin.!
  2. Met mijn nieuwe birkenstocks door het huis lopen, ZONDER sokken welteverstaan! NEE, IK KOOS NIET VOOR DE LELIJKE VERSIE maar voor deze stijlvolle slippers!
  3. Met mijn open dak rondrijden in de file, met de muziek VEEL TE LUID.

This is going to be great!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.