Wat een koude douche

Is er eigenlijk iets heerlijker met deze temperaturen dan een goede, warme douche? Ok, het valt nog enigszins mee (er staan nog koudere tijden voor de deur, ik ben ECHT geen fan van winter), maar toch. Gisteren stond ik dus op om me klaar te maken om te gaan werken. Eerst een goeie kop koffie en dan een doucheke pakken… Je stapt dan in de douche, laat de kraan wat lopen (het wordt toch nooit meteen warm dat water) en beseft dan na anderhalve minuut ongeveer dat het water niet warm zal gaan worden… F*******CK!

Koude doucheWat een koude douche, letterlijk! Ik heb dan maar met de huisbaas contact opgenomen en die zei niet meteen een snelle oplossing ervoor te hebben. Hij ging ‘volgende week zelf wel eens komen zien, want zijn vaste loodgieter was op verlof’. Ik vrij furieus natuurlijk, maar na een gezonde discussie zijn we tot een overeenkomst gekomen dat als ik zelf vrij snel een goede loodgieter kan vinden dat hij die kosten dan maar op zich nam. Ik had niet echt veel tijd meer (ik moest natuurlijk gaan werken) maar op het werk dan toch even de tijd genomen om op het internet op zoek te gaan naar een loodgieter.

Na heel wat zoekwerk en verschillende loodgieters gevonden te hebben had ik er een aantal goede op het oog maar de meesten hadden het te druk of konden dan niet. Iemand van de loodgieter kon uiteindelijk wel maandag komen, en aangezien dat de vroegst mogelijke was ben ik daar dan maar voor gegaan, hopelijk komt dit goed. Ik las ergens op het internet wat tips over hoe een maand te overleven zonder warm water, maar dat zou ik niet volhouden hoor. Dat het maar rap in orde komt!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.