Wat een koude douche

Is er eigenlijk iets heerlijker met deze temperaturen dan een goede, warme douche? Ok, het valt nog enigszins mee (er staan nog koudere tijden voor de deur, ik ben ECHT geen fan van winter), maar toch. Gisteren stond ik dus op om me klaar te maken om te gaan werken. Eerst een goeie kop koffie en dan een doucheke pakken… Je stapt dan in de douche, laat de kraan wat lopen (het wordt toch nooit meteen warm dat water) en beseft dan na anderhalve minuut ongeveer dat het water niet warm zal gaan worden… F*******CK!

Koude doucheWat een koude douche, letterlijk! Ik heb dan maar met de huisbaas contact opgenomen en die zei niet meteen een snelle oplossing ervoor te hebben. Hij ging ‘volgende week zelf wel eens komen zien, want zijn vaste loodgieter was op verlof’. Ik vrij furieus natuurlijk, maar na een gezonde discussie zijn we tot een overeenkomst gekomen dat als ik zelf vrij snel een goede loodgieter kan vinden dat hij die kosten dan maar op zich nam. Ik had niet echt veel tijd meer (ik moest natuurlijk gaan werken) maar op het werk dan toch even de tijd genomen om op het internet op zoek te gaan naar een loodgieter.

Na heel wat zoekwerk en verschillende loodgieters gevonden te hebben had ik er een aantal goede op het oog maar de meesten hadden het te druk of konden dan niet. Iemand van de loodgieter kon uiteindelijk wel maandag komen, en aangezien dat de vroegst mogelijke was ben ik daar dan maar voor gegaan, hopelijk komt dit goed. Ik las ergens op het internet wat tips over hoe een maand te overleven zonder warm water, maar dat zou ik niet volhouden hoor. Dat het maar rap in orde komt!

2 comments / Add your comment below

  1. Wat een vervelende ervaring om in de ochtend met een koude douche wakker te moeten worden! Wij hebben dit in ons huis ook al een keer gehad. Het is een ouder huis, dus ik vermoed dat de leidingen een keer vervangen moeten worden. Binnenkort krijgen we een loodgieter op bezoek om de leidingen te inspecteren. Hopelijk is het dan opgelost en hebben we geen last meer van koude douches.

  2. Vanochtend werd ik wakker en had ik helaas alleen maar koud water, dus ik weet hoe vervelend de ervaring is. Mijn huisbaas is helaas ook niet gemakkelijk, dus voor het gemak ga ik zelf op zoek naar een loodgieter en neem ik de kosten eerst zelf wel op me. Dan kan ik straks in ieder geval weer douchen met warm water. Ik hoop dat jouw probleem snel opgelost was!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.