Ziek geweest!

En, jullie ook allemaal ziek geweest? Ik denk niet dat ik ooit in mijn leven al zo ziek geweest ben als de afgelopen week. Man ik voelde mij slecht! Het was maandag begonnen met wat keelpijn, dus dan denk je dat het nog wel op te lossen zal vallen met wat keelpastilles. Dinsdag was het net of ik nageltjes had ingeslikt ‘s ochtends, en kwam er een vies hoestje bij. Ik dacht dokterdus aan een keelontsteking – ik heb daar wel vaker last van, maar nog net niet genoeg om mijn amandelen te laten trekken volgens de dokter… Dag drie en vier gingen gepaard met koorts. Een griepje dus. Of misschien wel een keelontsteking én de griep. Warm en koud, het ene moment rillen en het andere truien uitgooien, en intussen maar hoesten en slecht zijn.

Wat, was, dat. En het rottigste was dat het vorige week super druk was op het werk. Mijn bedrijf sloot net een grote deal met een partner, en niet dat ik echt onmisbaar ben in het bedrijf hoor, maar de loyaliteit (en het feit dat mijn collega vakantie had) gebood me toch een beetje van even op mijn tanden te bijten. Ik denk (hoop) dat mijn teamleader dat wel heeft opgemerkt en ik daar wel voor geapprecieerd ben geweest…

Voel me inmiddels wel wat beter, maar het heeft toch mooi een dikke week geduurd. Nu is de vermoeidheid nog niet helemaal over, maar het gaat al wel terug beter. Een weekje later waren mijn beste vriendin en nog wat collega’s ook ziek. Ofwel zit het onder de mensen, ofwel heb ik iedereen aangestoken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.